dimarts, 2 de setembre del 2008

Taller de massatge Tailandès


El 4 i 5 d'octubre taller d'iniciació al Massatge Tailandès amb el mestre Hironori Ikeda, director de la Thai Healing Art International School, Chiang Mai.

El Thai Yoga Massage “nuat phaen boran” té les seves arrels a l’Índia de fa 2500 anys. Aquesta tècnica ancestral va arribar a Tailàndia de la mà del Doctor Shivago, Jivaka Kumar Baccha, contemporani i amic personal del mateix Buddha.
Hironori Ikeda, japonès resident al nord de Tailandia, ha estudiat amb profunditat la tècnica tradicional del Massatge Tailandès i les Línies Sen desenvolupant el seu propi massatge terapèutic on també té en compte els punts vitals Tsubo del Shiatsu i els meridians de la Medicina Xinesa.
Ikeda centra el seu ensenyament en l’anatomia i la postura del terapeuta. Per desxifrar i treballar el nostre centre corporal i corregir l’equilibri postural també treballarem sobre la pilota d’equilibris, la Balance Ball. Amb aquest mètode es millora el rendiment de la teràpia cuidant i protegint el propi cos de la fatiga i les lesions.
Aquest curs és ideal per professors i practicants de Ioga, massatgistes i terapeutes, i tothom que tingui curiositat per aprendre a donar (i rebre) un massatge únic.
A més… Acroyoga!!
Durant el cap de setmana també ens introduirem en la pràctica de l’Acroyoga, una fusió de Ioga, Massatge Tailandès i Acrobàcia. Aquests tres llinatges ancestrals s’uneixen per crear un massatge volador únic que no et deixarà indiferent.

Horaris del curs:
Dissabte
8 - 9 h. Ioga
9 - 10 h. Balance Ball Yoga (Ioga damunt la pilota)
10-13 h. Thai Massage
13-15'30h. Dinar
15'30-18'30 Massatge Thai
18'30-20 h. Acroyoga (ioga en parelles)
Diumenge
8 - 9 h. Ioga
9 - 10 h. Balance Ball Yoga ( Ioga damunt la pilota)
10-13 h. Thai Massage
13-15'30 h. Dinar
15'30-18'30 Massatge Thai

El preu del curs és de 130 €. No cal tenir parella per assistir al curs.

OM MANI PADME HUM